Пролет в Париж – 10 напълно обновени и преобразени хотела от Agoda.com

Отново е пролет и отново след дългите зимни, студени и мрачни дни чувстваме нужда да бъдем навън и да поемаме топлината на все още крехките слънчеви лъчи.  И отново започвамe да мечтаем за нови дестинации и да плануваме пътуване. Защото с настъпването нa пролетта не само природата се събужда от дългия зимен сън, но също и нашият дух. Париж е град, който може да бъде посетен по-всяко време на годината, но вероятно пролетта е сезонът, когато той е най-привлекателен и романтичен – с множеството си паркове, алеи от цветя и цветарски магазинчета.

Париж е един от най-големите градове в света и датира от 1-ви век от н.е. Независимо, че е преживял множество войни и бедствия, той не загубва своята индивидуалност. Дори се запазва и процъфтява като част от величествена империя. Днес той е световен метрополис, който се гордее с вековната си история. Известен е още с изящните си ястия и авангардната мода, заради които Париж се слави като градът, който чертае тенденциите в облеклото и рядко изпраща посетителите си безпристрастни.

Селекцията от хотели в Париж безспорно е една от най-добрите в света. От малки чаровни бутикови хотели, известни с гостоприемството си, до луксозните палати с богат интериор, напомнящ пищните дворци от времето на Наполеон. За да представи най-доброто от Париж, Agoda.com този път избра 10 хотела, които са напълно преобразени, като в тях гостите ще могат да изпитат познатата френска гостоприемност. Някой от тях са модерни като стил, други авангардни, но всеки е освежено декориран, което със сигурност ще впечатли бъдещите посетители на града на любовта. Хотелите, представени по-долу, са една добра причина да планувате пролетното си пътуване именно в Париж!

Hotel Marignan Paris Champs Elysées 4*
Намира се в елегантния център на града, в т.нар. Златен триъгълник на Париж. Хотелът е напълно обновен, а интериорният дизайн е творение на Пиер Йованович. Разположен само на няколко крачки от емблематичното Авеню Montaigne и Шанз Елизе. Отваряйки вратите на този арт хотел, посетителите му още с влизането си ще се срещнат с класическия френски финес. Хотелът предоставя на гостите си иновативен бар и сезонен ресторант.

Le Marcel Hôtel 4*
This recently opened Parisian Bourgeois-Bohemian Hotel offers a place where one can disappear behind its deceptively modern façade into a unique environment distinct from the outside world. With décor designed by noted designer Claudia Del Bubba and located in the dynamic quartier de Gare de l’Est, one of the most exciting districts in Paris, it’s a great choice for those seeking a taste of modern Parisian style.

Hotel Georgette 3*
Наскоро откритият Ле Марсел очарова гостите с буржоазно-бохемския си стил. Тук човек може да изчезне зад измамно модерна фасада в уникална среда, различна от външния свят. Интериорът е проектиран от известният дизайнер Клаудия дел Буба и се намира в един от най-динамичните квартали на Париж – Gare de l’Est. Ле Марсел ще задоволи и най-изтънчения вкус, чрез модерния си парижки стил.

Hotel de Neuve 3*
Намира се в сърцето на историческия квартал Маре, на няколко крачки разстояние от модерния квартал на изкуствата Джордж Помпиду и множество културни забележителности. Стаите са уникални, обзаведени със съвременни художествени творения. Тук във всеки кът са преплетени дизайнерски идеи – от съвременния поп до уличното изкуство. Акцентът обаче е съсредоточен върху комфортния престой на гостите.

Longchamps Élysée 3*
Ако търсите перфектната комбинация между френска елегантност, комфорт и изтънченост, това е идеалното място за Вас. Разположен е в близост до идеалния център на Париж, само на няколко крачки от площад Трокадеро, а гледката откриващата се от балкона е безценен спомен. Хотелът ще успокои сетивата на всеки гост прекрачил прага му.

Hotel Armoni 3*
За тези, които предпочитат по-интимна атмосфера, предложението е новооткрития хотел Armoni. Елегантният декор е дело на френския дизайнер Оскал Оно. Хотелът гарантира спокойна и приятна отмора за всички свои гости, чрез комфортни стаи с меко осветление и неутрални тонове.

George Opéra 3*
Хотелът е построен в духа на традицията и автентичността и е подходящ не само за бизнес туристи, но и за тези, които търсят спокойствие и отдих. Интериорът е елегантен, съчетан с ярки цветове, а обслужването – на отлично ниво. Затова комфортът и удобството по време на престоя в Париж са гарантирани.

Montmartre Mon Amour 4*
Този очарователен бутиков хотел се намира в близост до емблематичния квартал Монтмартие известен като един от най-романтичните в Париж и не е далече от прочутата базилика Sacre-Coeur. Всяка стая тук е уникална и проектирана в стила на френската романтика, а главния фокус е дългата история на града.

Hotel Derby Alma 4*
Наскоро реставрираният хотел Дерби се намира в близост до река Сена, на озеленен булевард. В непосредствена близост се намират много известни туристически атракции, включително Айфеловата кула. Хотелът разполага с просторни стаи, предаващи духа на неокласицизма, дело на известния дизайнер Жил Леборн

Best Western Hotel Prince Montmartre 3*
Този напълно обновен хотел е разположен точно в центъра на известния квартал Монмартър, който се счита за типичен парижки квартал, заради изобилието от ресторанти, заведения и туристически атракции. В хотела гостите ще изпитат високия стандарт на обслужване. Лесният достъп до линиите на метрото е само едно от множеството предимствата, които Best Western Hotel Prince Montmartre притежава.

Не се колебайте, а си осигурете едно незабравимо пролетно преживяване по време на престоя в града на романтиката – Париж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *