Пълноценната почивка на планина – град Сърница

Какво по-добро от това да разполагаш с няколко свободни дни за самия себе си. И няма по-добър начин за тяхното прекарване от една хубава ваканция сред природата. Убедени сме, че много от Вас мечтаят за няколко дни, в които да са ангажирани само с разходки из планината. Няма по-добро място за почивка от планината с нейния свеж въздух и красиви пейзажи.

Красотата на Сърница

Ако и Вие си мечтаете за подобно прекарване на свободното време, то съветваме Ви да посетите красивото родопско градче Сърница. Тук наистина е уникално красиво. Съвсем близо до селото се намира язовир „Доспат”, който е доста обширен. Това е едно от най-подходящите места и за почитателите на риболовното хоби. Язовирът е известен с богат улов на кефал, пъстърва, шаран и костур. Определено няма да Ви бъде скучно, ако решите да разпънете въдиците тук. На брега на язовир „Доспат” е разположен и прекрасния Мотел Сърница, където можете да отседнете. Ще останете очаровани от приятното обзавеждане и доброто обслужване на това място. Но ще останете без думи след като опитате и невероятните родопски специалитети, приготвяни в ресторанта на мотела.

Забавления и забележителности в град Сърница

За да отпочинете наистина добре, трябва да сте на спокойно място, където няма да Ви преследва рутината и проблемите. Град Сърница е място, където наистина ще успеете да се отпуснете и да се насладите изцяло на свободното си време. Тук можете да прекарвате дните в разходки из приказните борови и смърчови гори в околността, да се порадвате на прохладната вода на язовира, а защо не и да си организирате разходка с корабче по язовир „Доспат”. От Мотел Сърница на драго сърце ще организират това за Вас. Вземете и цялото семейство със себе си и се насладете на разходка с микробус до Ягодинската пещера или местността Побит камък. Тук определено има много забележителности, които да видите, така че възползвайте се от възможността. Организирайте си приятен пешеходен тур по някоя от множеството еко пътеки тук и няма да съжалявате.

Ваканцията е необходима, за да изпълните себе си с положителна енергия, да изпитате някакво ново усещане, да видите нещо различно, да опознаете друго кътче земя. Не забравяйте това и не се оставяйте на мързеливо излежаване по цял ден. Оставете си време и за това, но направете и нещо, което никога до сега не сте. В това се крие истинския смисъл и удоволствието от ваканцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *