С какво комплекс Камчия превъзхожда големите куророти?

Не се съмняваме, че онези, които обичат истинската почивка, не прекарват вакнциите си в големите и шумни градове и курорти. Това прави комплекс Камчия известен сред летовниците, които обичат спокойствието и добрата почивка. Тук всички се наслаждават на пълен релакс и прекрасно настроение по време на цялата почивка.

Удобствата на вилите по северното Черноморие

Летните дни несъмнено не са пълноценни, ако не бъдат прекарани на морския бряг. Ала не всички обичат да бъдат заобиколени от куп непознати, в напрегната и шумна обстановка. Онези, които обичат спокойствието по време на лятната ваканция са и тези, които ще оценят всичко достойнства на Вили Кендрос, Камчия. Двойни, тройни стаи и апартаменти, обзаведени изцяло в духа на новото време. Интернет, сателитна телевизия, хладилник, барбекю – всякакви удобства ще Ви бъдат предоставени. А възможността да използвате паркинг, където автомобилът Ви да бъде на сигурно, определено е предпоставка да се чувствате по-спокойни. Кухненски бокс на Ваше разположение, както и специален детски кът, където малчуганите да се отдадат на игри също са част от удобствата, ще Ви бъдат предоставени безплатно. Избягайте от постоянно претъпканите с туристи морски плажове на големите курорти и заповядайте в Камчия. Тук спокойствието Ви е гарантирано.

Спокойствието на курорт Камчия

Вили Кендрос се намират на не повече от седемстотин метра от плажната ивица. Тук ще почувствате истинското предназначение на почивката, ще се отдадете изцяло на релакс и почивка, така че когато се приберете да сте свежи и отпочинали, а не както в повечето случаи – раздразнени и неспособни да се върнете към стария режим. Комплекс Камчия е страхотно място, намиращо се в северната част на българското Черноморие. Тук е изключително красиво. Разходките ще Ви допаднат със сигурност. Атракции, на които можете да се насладите тук са свързани с разходки с водни колела и рикши. Морският риболов също е едно от любимите занимания на голяма част от посетителите ни. Разходките с лодка също са често практикувани. А онези, които искат по-екстремни преживявания – скоростни разходки със скутер също са изпълними. Доброто настроения, приятната компания и лежерната обстановка са предпоставката за прекарване на една истински приятна ваканция. Тук определено ще можете да се насладите на такава.

Ако случайно не сте решили къде да прекарате следващата почивка, в комплекс Камчия, само на 25 километра южно от Варна, ще откриете едно прелестно кътче, където да се насладите на прекрасни моменти, споделени с любимите хора. Вили Кендрос, Камчия са на Ваше разположение през цялото лято. Тук ще си подарите истинска почивка и безкрайно спокойствие.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *