Апартамент под наем вместо хотелска стая в София

Да вземеш апартамент под наем или да отседнеш на хотел в София? Този въпрос винаги е стоял пред пътуващите по бизнес или туристическа обиколка на столицата. До скоро беше логично да се обадиш в първия нискобюджетен хотел, който откриеш в търсачката и повече да не мислиш за настаняване. Но колкото повече пътувате по света, толкова по-бързо ще осъзнаете предимствата на самостоятелните апартаменти пред хотелите.

Повече пространство на същата цена

Хотелската стая има една и съща цена, независимо колко време я обитавате. При апартаментите на хотелски принцип цената намалява пропорционално на периода, за който ще останете. Можете да проверите как цената за престой пада при апартаменти под наем Stay Sofia. Освен това при апартамента разполагате с няколко стаи и така ако сте няколко човека всеки ще заплати колкото за единично настаняване в хотел, но ще се настаните в собствено жилище. Децата винаги се чувстват по-добре, когато имат собствена стая и има пространство, в което да играят на воля.

Удобствата на дома далеч от дома

Несравнимо по-удобно е да имаш собствена напълно оборудвана кухня, в която сам можеш да приготвиш вечеря, особено ако пътуваш със семейството си. Хотелската стая предлага най-много хладилник, пълен със скъпоструващи напитки и определено не предлага условия за готвене и пране. В един апартамент винаги ще има напълно оборудвана кухня с микровълнова печка, фурна, тостер, електрическа кана и всичко необходимо, за да сготвите.

Спокойствие

Апартаментите най-често се намират встрани от главните улици, за разлика от хотелите, които са на шумни оживени места. Затова жилищата са по-тихи от хотелите. В апартамента атмосферата напомня на домашна, разполагате с всички удобства като като DVD, телевизия, интернет, работно пространство, дори сейф и т.н.

Дискретност

За предпочитане е да наемете самостоятелен апартамент, ако не желаете при всяко влизане да минавате през рецепция. Ако търсите дискретно място, където да отседнете краткосрочно в София, необезпокоявани от хорските погледи, най-добрият избор е апарт хотел или самостоятелен апартамент под наем. Това е начинът да останете в анонимност, когато случаят го изисква, без да се излагате на излишна публичност.
При дългосрочен наем цената на жилището ще ви бъде редуцирана, а може да поръчате и почистване на апартамента според индивидуалните ви нужди. За всичко по поддръжката на жилището ще се грижи мениджмънт компанията, от която го наемате.

Това са част от причините самостоятелни апартаменти под наем да стават предпочитани за настаняване в София. Ако съпоставите ограниченията на хотелската стая и свободата, която ви дава собственият апартамент сами ще откриете още преимущества на тази услуга. Галерия с апартаменти под наем в София можете видите на staysofia.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *