Балнеохотел Аура Велинград

Балнеохотел Аура Велинград

Балнеохотел Аура Велинград

 

Балнеохотел Аура се намира в непосредствена близост до центъра на гр. Велинград. От хотела имате възможност да се наслаждавате на красивата Родопска планина.

Когато посетих Балнеохотел Аура за първи път ми направи впечатление идеалното съчетание на балнеологочни, климатични и ценови фактори. Само във Велинград може да намерите толкова  живописна природа и едновременно с това да се насладите на лечебните процедури, които предлага хотела. Топлото слънце, красивата природа и водното богатство на този район ще помогнат на всеки посетител да релаксира изцяло и да се разтовари от напрегнатото ежедневие, което води всеки от нас. На такава атмосфера ще се наслади всеки, ако посети Балнеохотел Аура.

В хотела има 63 двойни стаи, а също така три стандартни и три големи апартамента. Всички те имат телевизия, мини бар, Интернет и други. Сигурна съм, че всеки от Вас се интересува от цените в тази рай, а именно Балнеохотел Аура. Друго нещо, което много ме зарадва, когато посетих този хотел е идеалното съчетание между цена и качество. Цените са различни в зависимост дали ще посетите Балнеохотела Аура преди 1.06.12 или след тази дата. За пример ще дам цената за една нощувка в двойна стая, а именно – 62 лева (ако посетите хотела до 1.06.12). Тук ще намерите и много намаления, ако останете за повече дни. Много полезно за тялото е това, че в всички стаи имат постоянна топла минерална вода. Също така ще имате на ваше разположение охраняем паркинг.

Всеки си задава и още един въпрос, а именно какво ще получите към офертите. В офертата на Балнеохотел Аура до 1.06.12 са включени следните неща: закуска, фитнес, ползване на минералните басейни (външен и вътрешен), джакузи, курортна такса, лекарски преглед, аква зона, сауна, парна баня, застраховка (туристическа),  ДДС. През летните месеци в цената влиза също така ползване на басейна на хотела, шезлонг и чадър. Хотела е много предпочитано място за почивка от семейните двойки.  Ако решите да отседнете в Балнеохотел Аура в летния сезон (след 1.06.12) в цените на всяка оферта ще получите: закуска, ползване на двайсет и пет метровия басейн и аква зоната в комплекса, фитнес залите, джакузи, паркинг, сауна, чадър, шезлонг и парна баня. В цените освен това влиза туристическа застраховка, ДДС и туристическа такса.

В Балнеохотел Аура ми харесаха много неща и процедури, но като на всяка жена най-много ми харесаха СПА процедурите. Ще може да се възползвате от: класически масаж, частичен масаз и много други видове масажи. Аз лично останах много доволна от масажа с шоколад, който опитах веднага след пристигането ми в Балнеохотел Аура. Цената му за 30 минути е 35 лева и определено си заслужава парите. Друга интересна процедура, която много ми хареса е шоколадовата терапия. Други процедури, които ще Ви накарат да се отпуснете и ще релаксират тялото Ви са бодирепинга, ексфолиращи процедури и калотерапии. Те също си заслужава да бъдат опитани, защото така ще се почувствате като крале и ще усетите какво е да посетите рая.

Като истински привърженик на лечебните процедури се възползвах и от част от предлаганите физиотерапии в Балнеохотел Аура. Първото нещо, което ме впечатление е ниските цени на тези процедури, а именно от 3 до 10 лева. Несъмнено трябва да опитате и лечебното действие на минералните бани в хотела. Освен всички приятни процедури, които може да опитате, тук ще може да проведете и вашите бизнес срещи в конферентната зала. Нейният капацитет е цели 130 места.

За Балнеохотел Аура Велинград мога да Ви разказвам още много интересни неща, които ще намерите, но мисля, че вече сте сигурни, че тук ще прекарате една незабравима почивка. Ако искате да научите повече за Балнеохотел Аура посетете официалния сайт на хотела – http://www.hotelaura-bg.com.

Никол

Балнеохотел Аура Велинград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *