Варна – Хотели и Квартири във Варна

Морската столица на България – Варна често е подценявана от туристите като дестинация за летен туризъм за сметка на специализираните курорти по Черно море. Все пак града не е никак за пренебрегване, когато говорим за лято, слънце, плаж и море. Множеството хотели във Варна пък предлагат удобен начин за настаняване и нощувки.

Едно от сериозните предимства на Варна е разбира се практически безкрайните опции за наемане на квартири и нощувки, дали в бутикови хотели, или пък в по-скромни къщи за гости и хотели във Варна, то със сигурност големия град има какво да предложи на своите туристи във всеки един аспект. Варна не се ограничава само до морския туризъм, тук можете да реализирате планове за културен, спортен, конгресен и почти всеки вид туризъм, който обичайно се практикува през лятото.

Варна предлага множество забавления за своите летни посетители. Някои от тях са например операта в летния театър, фестивала „Варненско лято“ и разбира се десетките музеи като сред тях се откроява военноморския. Красивата морска градина със своите 850 000 квадратни метра площ е сред символите на Варна, с които градът е добре познат не само у нас, а и в чужбина.

Друга уникална забележителност на вниманието на всеки, избрал резервация на стаи в хотели във Варна за своята лятна почивка на море е разбира се катедралата, наречена „Свето Успение Богородично“ и резиденцията на Александър I Батенберг – двореца в Евксиноград, който е паметник на парковото и градинско изкуство.

В града и около него има десетки плажове, което предлага на посетителите избрали хотели във Варна да избират между най-различни варианти в зависимост дали предпочитат по-масови или по-уединени места за къпане и слънчеви бани. В покрайнините на града откриваме и най-предпочитаният курорт на Северното ни Черноморие – Златни Пясъци, където в компанията на хиляди млади хора без проблем можем да прекараме част от времето, което сме решили да посветим на плажа на родното ни Черно море.

Варна е едно чудесно място, макар и не толкова закътано, на което можем да прекараме множество прекрасни и пълноценни мигове с хората, които обичаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *