Велинград – идеалното място за отдих в Родопите!

Няма по-красиво място за прекарване на есенните почивни дни от планината. През този сезон планината е най-живописна – тя прелива от цветове, изпъстря се в най-различни багри и всичко е приказно красиво! Няма как да не се почувствате развълнувани и впечатлени пред гледката на горите, преливащи от зелено в жълто, а тук там дори в оранжево и червено.
Прелестни ще са почивните дни сред хубостта на Родопа планина например. Родопите крият в себе си неземна хубост, на която есента прибавя финални щрихи. Ако се чудите къде да заведете близките си за уикенда – това е мястото.

Приятни есенни занимания във Велинград

А и из Родопите ще откриете доста места, подходящи за отдих и приятни мигове в компанията на най-близките. Велинград например е сред най-приветливите планински градчета, които освен великолепна гледка и спокойствие, ще Ви предоставят и всички модерни удобства и забавления, от които се нуждае съвременният човек, за да си прекара наистина добре. Това е и един от най-надарените от природата градове у нас. Тук има цели осемдесет минерални извора, определяни и като най-голямото богатство на града. Те са и причината Велинград да бъде наричан СПА столицата на Балканите. А да включите към почивката си и някои лечебни процедури, ще бъде чудесно решение от Ваша страна. След това полезно, а и приятно преживяване, ще отдъхнете в комфортната обстановка на стаята Ви в „Asyov Holidays Hotel“ във Велинград.

Почивката във Велинград, по време на която наистина ще си отдъхнете!

Да изберете добър хотел за настаняване, който да може да Ви осигури важните за Вас удобства е от съществено значение. Ако искате семейството Ви да си прекара наистина чудесно, то изборът на хотел е една от задачите, с които ще трябва да се заемете много отговорно. Спирайки се на място като „Asyov Holidays Hotel“ във Велинград ще сте напълно сигурни, че сте направили най-добрият избор, защото ще се радвате на елегантен интериор, на съвременни удобства, ще се отпуснете и ще прекарате пълноценно миговете с близките за Вас хора.

Велинград е и място, от където водят началото си множество живописни пътеки, които ще Ви разведат из сърцето на Родопа планина. Спокойните кътчета, изпъстрени в цветовете на есента, ще Ви омагьосат. Очаровани ще бъдете от приятното време, което ще прекарате тук – елате и му се насладете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *