Екскурзии в Италия или по- точно семейни пътувания до Милано

10614_duomo-milan1Екскурзии в Италия или по- точно семейни пътувания до Милано, е едно доста скъпо удоволствие, ако целта е пазаруване. Факт е, че Милано е най- модният европейски град, което ще рече, че тук са разположени скъпи бутици на световноизвестни модни компании. Ако пък сте предприемач или бизнесмен и ви предстоят бизнес екскурзии в Италия, можете да изберете дестинация Милано и след работния ден да се отдадете на шопинг терапия. Наистина, за да пазаруваш тук трябва да имаш доста добър естетически вкус и пълен джоб, защото цените са доста височки и не всеки може да си го позволи. В Милано се диктуват най- новите тенденции в модата и това ясно личи по лъскавите витрини на елитните магазини. Толкова красота и разкош на едно място в модните облекла, може да се види само тук. Спокойно можете да организирате романтични пътувания до Милано и да купите красива модна дрешка на своята любима. Това ще бъде една голяма изненада за нея и една сбъдната мечта. Та коя дама със самочувствие не иска да се почувства като истинска светска звезда и да притежава поне една рокля на Armani или пък Gucci.

Семейни екскурзии до Милано организира на високо ниво фирма Дидона в град Варна. В сайта на туристическата фирма didonatravel.bg имате възможността да разгледате разнообразните оферти и специални предложения за екскурзии в Италия, бизнес екскурзии, романтични пътувания и семейни пътувания. Разгледайте различните дестинации, маршрутите и изберете тази, която най- много ви допада. Ако искате да посетите различни автентични забележителности, посетете Верона, Рим, Чинкуе Терре, Портофино, Флоренция, Венеция, Генуа.

Портофино и Чинкуе Терре са най- желаните екскурзии за романтични пътувания. Това са най- красивите, романтични градове, разположени в близост до Лигурско море, в които ще видите пастелно обагрени къщи, морски пристанища, калдъръмени улички, красиви залези, красива природа. Тук ще видите наситени екзотични пейзажи от кактуси, палми, цитруси, камелии, магнолии и многобройни красиви заливи. В Чинкуе Терре се намира „Улицата на любовта“, от която се отваря прекрасна неземна картина от заливи и хълмисти скалисти форми, обагрени със зелени тонове. Ако търсите релакс и спокойствие покрай Лигурско море, посетете малкото спокойно градче Дзоали. Едно тихо лигурско градче, което също ще очарова със своята хубост всеки случаен минувач. В дълбините на морето пък се вижда статуята на Дева Мария, изработена от бронз и с височина 1.60 м. Тази красива покоряваща скулптура е дело на майсторката в скулптурното изкуство Мариан Хастианате.

Не се чудете, а се обадете на посочените телефони в сайта на Дидона и направете своите резервации за екскурзии в Италия.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *