Защо да заминем на къмпинг в Гърция?

Къмпинг Каламици Гърция

Къмпинг Каламици Гърция

Този въпрос не стои пред много хора. Те изпитват затруднение още на: „Защо въобще ми трябва да отида на къмпинг?“ Ще чуете доста аргументи против – носите всичко с вас, не е комфортно, нямате тоалетна, нямате баня – или са в лошо състояние – може да нямате топла вода. След тези доводи даже няма да помислите за къмпинг и море в Гърция. И ще сбъркате.

В действителност това е една от най-евтините и чудесни възможности да заминете на море до нашата съседка – Гърция, за дълъг период.

Предварително вижте какви са условията и къде има къмпинги. Уверяваме ви, че ще бъдете изненадани.

Всички къмпинги са снабдени така добре, сякаш се намирате в хотел три звезди по нашето черноморие. Местата за палатките са на първа линия. Имате възможност да изберете по-слънчеви или по-сенчести места. Зависи от вас.

Отделно има място за вашите каравани, които сега идват и за каравани, които можете да вземете под наем на място и които въобще не излизат от къмпинга.

Можете да наемете и едно бунгало ако искате. То е по-удобно и е снабдено с всичко нужно за приготвяне на храна. Спите в удобно легло и то за сума, за която просто това няма как да ви се случи на друго място.

Всеки къмпинг е оборудван с удобни тоалетни и бани. Има топла вода винаги. За децата са изградени детски площадки с пързалки и катерушки на много места.

Като цяло ако заминете на море в Гърция, ще разполагате с повече удобства, отколкото в нашите курорти. И не само не това, ще сте обградени от спокойствие, тишина и природа. Имате възможност да общувате с останалите къмпингуващи или да се радвате на почивката си с любимия човек — никой няма да се натрапва в личното ви пространство и да ви безпокои.

За хората, които са дошли в Гърция на море с личния си автомобил, ще е много по-лесно да се разходят на по-дълги разстояния и да си набавят провизии. Има дори магазини за хранителни стоки в къмпингите, които не са особено евтини, но няма и да ви „одерат кожата“. Можете да си набавите прясна риба от продавачите, минаващи през къмпинга и да я приготвите в изградените огнища за посетителите.

Поради тези причини ви препоръчваме да премислите наново решението си относно къмпингите и да видите какви варианти имате пред себе си за почивка на къмпинг и море в Гърция. Сигурни сме, че ще бъдете впечатлени и няма да пожелаете да се прибирате у дома!

Няколко адреса на къмпинги в Гърция:

Къмпинг Коюни – http://www.kouyoni.gr

Къмпинг Хелас – http://www.campinghellas.gr

Къмпинг Сикиа – http://www.camping-sikia.gr

Талата Каламици Вилидж Къмпинг – http://www.thalattacamp.gr

 

Защо да заминем на къмпинг в Гърция?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *