Зимна и лятна почивка в Цигов чарк

Убедени сме, че всеки един от Вас изпитва в някаква степен трудност, когато се налага да организира почивка за себе си и цялото семейство. Това не е никак лесна задача, защото при планирането на ваканционните дни човек трябва да помисли за всичко, от което може да изпита някаква необходимост. Да не споменаваме и хилядите изисквания, които всеки член на семейството предявява към мястото за настаняване. Един иска паркинг, друг – Интернет, трети – нещо друго. Всичко това затруднява допълнително и избора на курорт, и избора на място за отсядане.

Прелестта на планинския ни курорт Цигов чарк

За щастие у нас има кътчета, подходящи за почивка по всяко време в годината и предлагащи абсолютно всякакви удобства на своите посетители. Едно такова райско кътче е страхотният ни планински курорт Цигов чарк. Не е случаен интересът на хората към това кътче. Просто тук ще можете да се порадвате на прелестната природа и свежият планински въздух без никой и нищо да Ви пречи. А и дългите разходки през лятото със сигурност ще Ви заредят положително. Близостта до язовир Батак също е благоприятна. През зимните месеци пък ще можете да се радвате на ски пистите тук. Има подходящи места за начинаещи, както и такива за по-напреднали. Всъщност курортът има доста предимства, едно от които е разнообразието от къщички и вили, сред които ще можете да избирате. Те са изключително приятни за настаняване на цялото семейство, както и на весели компании. А предимството им е, че предлагат всички удобства, от които може да се нуждае едно домакинство. Такива са къщичките на Вилно селище „Баташки хан” в Цигов чарк.

Настаняване в Цигов чарк

Уверяваме Ви, че край бреговете на язовир Батак ще се чувствате абсолютно комфортно и през зимните, и през горещите летни дни. Друго от предимствата на кътче като Цигов чарк е, че макар и обичано място, то все още не е добило тази популярност на курорти като Боровец и Банско. Това го преви спокойно местенце, където почивката освен приятна е и доста по-евтина. На всевъзможни удобства, при това на съвсем сносни цени ще можете да се радвате във Вилно селище „Баташки хан”, Цигов чарк. Къщите на селището се предлагат и за продажба – какво по-добро място от това за покупка на жилище, на което ще разчитате за ваканцията.

Семейната ваканция трябва да бъде добре организирана, защото за всеки член на семейството тя е дългоочаквана и, както знаем, всеки има някакви представи за почивката. Хубаво е когато се постараем да изпълним поне част от желанията на хората, които обичаме. А това със сигурност е изпълнимо в курортно градче като Цигов чарк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *