Златна почивка в Златни пясъци

Златни пясъци

Златни пясъциПитали ли сте се от къде произхожда името на Златни пясъци. Е, не е трудно да се досетите, че от плажната ивица и чистият златист пясък.

Разположен на североизточната част от черноморието на България, курорта години наред е радвал своите гости.

Сега с „Резервация.bg“ може да направите своята лятна заявка за почивка със семейство или приятели и да се полюбувате на това, което ви очаква.

Курорта има над 50 годишна история и носи славата на морски курорта  в България с най-дълга история. Златни пясъци е защитен от закона и разполага с чуден парк, носещ същото име “Златни пясъци“. В него се пазят множество морски растителни видове.

Почивка в Златни пясъци обещава брилянтно изживяване.

Интерес събужда и историята на града. Разположението му до град Варна, оставя своя автентичен подпис, навявайки за безметежно лято, изпълнено с много природни красоти, чистотата по плажната ивица и десетки възможности за забавления.

Курорта има неповторим Природен парк, дал подслон на редки представители на животински и растителен свят. По туристическите маршрути могат да се видят и старинни чешми, да се посетят местата за отдих и да се разкрият неописуеми гледка към морската ивица.

Курорт Златни пясъци примамва туристи от цяла Европа, а на това място се провеждат и едни от най-атрактивните събития. За истински комфорт и приятни емоции допринася и климата.

За привържениците на динамика и вечните търсачи на силни преживявания, недалеч се разполага и друг пленителен курорт Албена. В истинска надпревара от танци, веселие, конкурси, ралита и състезания могат да се „гмурнат“ привържениците на адреналина.

За поклонниците на еко туризма и историческите места едно такова място е скален манастир „Алджа манастир”.

За почитателите на нощния „хай лайф“, Златни пясъци е подготвил нощен щурм и изобилие от дискотеки, барове, казина, ресторанти, клубове.

Не бива да забравяме спортните натури. За всеки гост на Златни пясъци, падащ си по развлекателните водни спортове и тези на суша – изборът ще се върти около предложения за водни пързалки, голф игрища, водни колела и всичко, което в големия град липсва.

С една дума няма да сте лишени от нищо на такова място, а почивка в Златни пясъци остава запазена марка за съвременния, модерен и себеуважаващ се номад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *