Каква е разликата между къщите за гости, вили и хотели в Цигов чарк

Цигов Чарк е един от курортите в България,за който все повече ще се говори. Защо и какво по-специално има в него? Цигов чарк предлага свежестта, чистотота и спокойствието на Родопите и същевременно близост до един от най-големите язовири в България, Батак.

Цигов Чарк се посещава предимно от семейства и поради тази причина вилите и къщите за гости са много популярни в района. Идеални са за семейна почивка без да натоварват значително бюджета в тях наемателите могат да си приготвят храна и по този начин да спестят от скъпи ресторанти.

Къщите за гости в Цигов чарк са най-срещани. Голяма част от местните разчитат на приходите си от туризъм и управляват къщи за гости. Ще е полезно да знаете, че най-евтино е да отседнеш именно в къща за гости. Цените започват от 10 лева за нощувка на човек при седем и повече нощувки. Удобен семеен хотел / къща за гости е www.hotelkalvachevi.com.

Има впечатляващи къщи за гости в Цигов чарк, които предлагат всичко необходимо за почивка, която би се харесала на всеки член на семейството – чисти и комфортни стаи, обзаведена със всичко нужно кухня, беседка, зелени площи, красива градина, детска площадка, басейн, барбекю. Търсете къща за гости с басейн решавайки да посетите Цигов чарк, т.к. цените на подобни къщи са незначително по-високи или еднакви с цените на къщи за гости без басейн.

Вилите в Цигов чарк са по-скоро вилни комлекси обединяващи често около десетина постройки. В по-добрите вилни комплекси има басейн който е безплатен за гостите и ресторант, което е добре дошло за гостите желаещи да се насладят на пълноценна почивка без да губят време в готвене.

Цените на вилите в Цигов чарк са по-високи отколкото от тези на къщите за гости в района, но имате възможността да се запознаете с нови хора и да избегнете готвенето от сутрин до вечер.

Хотелите в Цигов чарк от година на година стават все повече. Техни гости са предимно двойки или малка група приятели, които желаят да имат усамотение и да не бъдат ангажирани да са постоянно заедно – особено по малките часове на нощта.

Отсядането в хотел в Цигов чарк е свързано с по-голяма инвестиция отколкото в къща за гости или вила. Почти всички хотели имат собствени басейни, ресторанти, барове, предлагат безплатна закуска, обедно меню и местни специалитети за вечеря.

Често хотелите в Цигов чарк с помощта на гидове познаващи отлично района организират еднодневни екскурзии в района на курорта и до забележителности извън него. Ако не сте посещавали Цигов чарк си заслужава да отделите поне няколко дни, за да се запълните с енергия на това красиво българско място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *