Кантонският панаир – най-големият и най-старият търговски панаир в Китай

Кантонският панаир - най-големият и най-старият търговски панаир в Китай

Кантонският панаир – най-големият и най-старият търговски панаир в Китай

Панаирът за внос и износ в Гуанджоу, който се слави като най-големия и най-стария търговски панаир в Китай и същевременно е  значимо събитие за вносители, износители и производители от цял свят, скоро отваря отново врати.

Този панаир е познат като Кантонски панаир, който се открива за първи път през пролетта на 1957 година. Той се провежда два пъти в годината (пролет и есен) под патронажа на Министерството на търговията на Китай. През десетилетията след неговото откриване, Китай се превръща от изолирана и малко посещавана страна в една от най-предпочитаните туристически дестинации в света, която днес е ключов компонент в развитието на глобалната търговия. С всяка изминала година значимостта на Кантонския панаир е все по-голяма.

Тази есен събитието ще се проведе за 112 път в три 5-дневни фази: от 15 до 19 октомври, от 23 до 27 октомври и от 31 октомври до 4 ноември. Предишният пролетен панаир се е простирал на 1,2 милиона кв. метра площ с над 24 000 изложители и се гордее с почти 210 000 посетители от чужбина. Организаторите се надяват сега посетителите да бъдат много повече като разгледат не само Кантонския панаир, но и прекрасния Гуанджоу.

Гуанджоу е ярък пример и олицетворение на съвременен Китай, който е сърцето на финансите, туризма, недвижимите имоти, образованието и политиката на южната част на Китай. Покрай панаира, делегатите ще имат възможност да се потопят във вълнуващия за туристите Гуанджоу като разгледат известните културни забележителности, историческата и модерната архитектура, пазаруват и опитат автентична кантонска кухня на фона на приятното есенно време.

И все пак побързайте! Ако смятате да вземете участие в панаира, не се бавете и се  възползвате от предложенията на Agoda.bg за хотели, които предлагат удобна връзка до оживената централна част на града, главните туристически забележителности и удобен транспорт до комплекс Пажоу и изложбеният център Лиухуа, където ще се проведе панаирът.

Кантонският панаир – най-големият и най-старият търговски панаир в Китай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *