Китен – съчетание от спокойствие и красота

Лятната ваканция е вероятно най-очакваното време през годината. В този период от годината всеки мечтае как ще захвърли всичко и ще се отдаде на заслужена почивка. Определено имаме нужда от поне няколко дни релакс, през които да не мислим за нищо от онова, което ни тревожи ежедневно, а да се отдадем на веселие.

Организирайте ваканцията си в Китен

Едно от най-предпочитаните места за почивка у нас е Китен. Това не изненадва никой – тук е много красиво и спокойно място, където ценителите на спокойствието откриват онова, което ги прави шастливи. Китен е градче по южното Черноморие. Малко, но събрало в себе си голяма красота, страхотни морски пейзажи, вдъхновявали много от художниците маринисти. Красотата на Китен е високоценена и то чуждестранните туристи, които нито една година не са пропуснали да летуват в красивото градче. Ако и Вие обичате спокойните места, чистите плажове и прохладната солена вода на Китен, то Семеен хотел „Стил Плейс“, Китен ще Ви допадне. Двойни и тройни стаи ще са на Ваше разположение по време на целия сезон. Всеки от гостите на хотела може да се наслади на удобства като климатик, телевизор с разнообразие от сателитни програми, хладилник. За невероятната гледка от терасата дори няма нужда да споменаваме.

Предимствата на Китен

Китен ще Ви предостави много места, от където можете да се наслаждавате на морската шир. Най-предпочитани от туристите остават двата прекрасни плажа, с които разполага градчето. На север за Вашето добро настроение ще се погрижи плаж Атлиман. На юг пък ще се наслаждавате на златистите пясъци на Урдовиза. За онези от Вас, които си падат по-приключенски настроени, Китен разполага с малко пристанище, от което можете да наемете корабче и да се разходите до съседните селища. В близост се намират Ахтопол, Приморско, Лозенец. Ако се чувствате изкушени от всичко това, което ще Ви предложи курортното градче, то не се колебайте, а направете резервация в Семеен хотел „Стил Плейс“, Китен и се насладете на едно незабравимо лятно преживяване. Елегантната визия на хотела в съчетание с доброто обслужване и комфортно обзавеждане го извеждат на челните места за прекарване на най-приятната почивка.

Китен е страхотно градче, спокойно и изпълнено с интересни забележителности, красиви картини и невероятни плажове. Ако това е Вашата представа за почивка, то няма какво да се чудите – китен е Вашето място. Пълноценна почивка и много усмивки са гарантирани тук! Резервирайте едно прекрасно лято за Вас и любимите Ви хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *