Кой е хотел в Пампорово е подходящ за семейства?

Пампорово е най-красивият ни ски курорт. Прелестните гледки, които се разкриват от пистите, както и уникалните условия за практикуване на любимите ни зимни спортове го правят предпочитана дестинация за всички семейства, особено тези с малки деца. Разположението на ски курорта е удобно достижимо от всички точки на страна ни. Друго още по-удобно преимущество на курорта е разположението на всички хотели в Пампорово. Повечето хотели в курорта Пампорово са разположени на удобно пешеходно разстояние от пистите, което е най-търсеното качество от всеки турист.

Когато изберем Пампорово за нашата ски почивка е време да изберем и хотел.

Първото и най-важно качество, което трябва да търсим в нашия хотел в Пампорово е неговата локация и разположението му спрямо пистите. Огромно удобство е веднага след закуска да стигнем до пистите и да се спуснем първи по прясно обработените писти първи. Освен това, когато пътуваме с деца изключително лесно и удобно е да стигнем бързо до пистите преди да се напълни със скиори.

Второто преимущество, което можем да отбележим като желателно е хотелът да е добре отоплен и да притежава повече екстри за деца. Например, няма да е лошо в хотела да има анимация за деца, детски кът и по възможност аниматори, които да се грижат за тях целодневно. Това ще спести много време на родителите им и ще ги улесни да практикуват любимия си зимен спорт. Целодневната анимация за деца е много скъпо удоволствие, като в големите градове гледането на деца може да струва от порядъка на 25 лв. на час, затова е хубаво, когато избираме хотел в Пампорово да търсим такъв с безплатна анимация за деца.

Третото и последно преимущество, на което ще се спрем е наличието в хотела на СПА център. СПА центъра е много хубава екстра за хотелите в нашите ски курорти. След дълъг и изморителен ден на пистите, няма по-хубаво нещо от това да се потопиш в релаксиращата атмосфера на един модерен и добре поддържан СПА център. Разпускането на мускулатурата след напрегнатото каране е много важна, за да може да държим добра форма и на следващия ден на пистите в Пампорово. Задължително е наличието на сауна, парна баня и хубав отопляем басейн.

От изброените ни желания за хотел в Пампорово само 1 отговаря на всички критерии и това е Хотел Екстрийм, Пампорово. Хотелът е сгушен в ароматна борова гора и е само на 300 метра от пистите, което е по-малко от минутка с транспорта, който от хотела осигуряват. Допълнително в хотела има модерен СПА център с много разнообразни СПА процедури и терапии. Не на последно място трябва да отбележим аниматорите, които целодневно се грижат за дечицата и разтоварват от това бреме родителите им, които се отдават на ските целодневно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *