Кой хотел да изберем в Керамоти?

Прекрасната природа и разкошните плажове на гръцкия курорт Керамоти създават всички условия за перфектната почивка. Винаги, обаче, съществува риск тя да бъде помрачена от нелюбезен персонал и лоши в условия в хотела, в който сте се настанили. Тези рискове могат да бъдат избегнати с настаняване в един от комплексите в Keramoti, известен в курорта с високия комфорт и ниво на обслужване, което предлага на своите гости – вила “Белвю”.

“Villa Bellevue” се състои от три апартамента само на 50м. от златистите плажове на Керамоти. Комплексът е разположен в най-тихата част на градчето, което го прави идеален за уединение и отдих. Сградата на вила “Белвю” в Керамоти се отличава от всички останали постройки в района с очарователния си облик, а апартаментите в нея са известни с функционалното си обзавеждане, съчетано с модерен екстериор. Във вила “Белвю” в Keramoti ще бъдете всеотдайно посрещнати от българско семейство – собствениците на комплекса, които ще ви предоставят своето гостоприемство на цени, които са напълно достъпни.

Тристайните апартаменти са с площ от 52 кв.м. и капацитет до 6 човека. Имат по два броя спални и една всекидневна. Във всекидневната има хладилник, микровълнова печка, кафеварка, съдове за хранене и т.н. Цялото необходимо кухненско оборудване е подсигурено. Предвиден е и кът за гледане на телевизия Булсатком, в който има разтегателен диван и 37-инчов телевизор. Гостите на комплекса в Керамоти могат да се възползват и от две големи тераси с изящни столове и маси. Във всички стаи на вила “Белвю” има достъп до Wi-Fi и климатична инсталация.

Идеята, заложена в обзавеждането на комплекса е то да се доближи възможно в най-голяма степен до домашния уют. За това допринася и тихия квартал в Keramoti, в който е разположена вила “Белвю”. Условията са идеални за тези, които искат да избягат от навалицата и глъчката в най-големите курорти. Но не се залъгвайте, че в Керамоти ще скучаете. В околностите на градчето се намират о.Тасос, Кавала, Ксанти, р.Нестос и други интересни туристически дестинации.

За да прекарате лято 2015 във вила “Белвю, се обадете на тел. 0888926140, на който се получите пълна информация за условията за настаняване и цените за почивка в Керамоти. Не се бавете излишно, тъй като свободните места привършват!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *