Крит – възможност за невероятни изживявания

Остров Крит

Остров Крит

Крит е известен гръцки остров, с безброй много места за разглеждане и в тези 25 км от Дългият остров е много важно да знаете пътя в това очарователно място. Ако наемете кола в Крит, почивката Ви ще бъде много удобна и впечатляваща. С нея ще имате възможност да посетите много исторически места по Ваш избор на острова.

Можете да посетите руините на Кносос и Фестос или ако искате може да се отпуснете и да се насладите на морската красота на острова. Ако желаете да разгледате има много пещери и планини, например Самария.

С кола ще Ви бъде по-лесно да се придвижвате в големите градове и ще имате възможност да проучите и по-малките населени места. Удивителното при обиколката с кола е, че може да наложите свое собствено темпо. За да мине спокойно почивката Ви на остров Крит, можете да изберете хотел до летището, а не да чакате автобусите на обществения транспорт. Можете да вземете кола под наем от летището на Ханя или от  летището на Хераклион.

Защо да предпочетете хотел, като можете да резервирате луксозна вила директно от собственика на същата цена? Ако търсите по-икономични разходи за отдиха Ви на острова, опитайте да наемете квартира директно от собственика. Почивните домове са идеални за семейна почивка, почивка да двама, кратки почивки, меден месец, сватби и семейни сбирки. Предлаганата цена е за вила, а не на човек. Чрез разглеждане на снимки и информация можете да наемете вила или вили за настаняване.

Известен град в Крит е Малия. Ако желаете да се повеселите, то Малия е точното място. Почивката там е преживяване само по себе си. Ако бъдем честни най-добрите плажове, с най-хубавия пясък са там. Плажовете са така разположени, че туристите придобиват по-хубав тен. Или ако сте имали бурна нощ, те са перфектни за спане.

За тези, които са оцелели през нощта Малия има на разположение много водни спортове. Можете да наемете водни джетове, платноходки и водолазни принадлежности за гмуркане.

Изобщо почивката в Малия е сред най-добрата прохлада през лятото, която можете да си представите.

Малия е не само място да посетите заради легендарния нощен живот и дива природа. То е и историческо място на острова и със сигурност ще опитате вкуса на древна Гърция. И ако ползвате rent a car услуги в Малия с приятели или със семейството си, можете да посетите всички древни места.

И не забравяйте един много важен факт за Малия: Малия е много евтино място за почивка. Независимо дали сте наели апартамент, резервирали хотел или сте се настанили по избор, цените са много достъпни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *