Къде да отидем на почивка?

Къде да отидем на почивка това лято? Този въпрос вълнува доста хора и често се задава, особено предвид настъпващия летен сезон на 2014 година.

Тези от нас, които нямат възможността да почиват през лятото, могат да си направят една незабравима ваканция през пролетта или през есента, тъй като цените са доста по-приемливи за голяма част от хората. През зимния сезон може да се отдадете на една незабравима почивка в един от нашите красиви български планински курорти.

Българските зимни курорти са най-предпочитани, особено от почитателите на ски-спортове. Те разполагат с едни от най-добре поддържаните ски писти, а през последните две десетилетия бяха оборудвани с всички екстри, които ги превръщат в курорти от световна класа – те разполагат с достатъчно оръдия за изкуствен сняг, силно осветени ски писти за нощно спускане, всички видове влакове, всякакви по трудност писти и т.н.

При всички положения всеки един от нас има нужда от почивка, която ни е необходима за по-здравословен живот; отделно всеки има нужда да си смени обстановката. Дали ще отидете наблизо или по- надалеч, за кратко или за по-продължителен период от време, всичко зависи от вашите възможности. Важно да си починете добре и да си изкарате пълноценно лятната ваканция.

Ако обичате тишина и спокойствие, искате да се отдадете на релакс в близост до морския бряг – тогава не се замисляйте, стягайте багажа и посетете един от многобройните хотели в Дюни или по-точно Дюни Роял Ризорт.

Комплексът ще ви впечатли със своята архитектура, с разчупения си дизайн и отличното обслужване.

Хотелите в Дюни предлагат на своите клиенти обслужване Ол Инклузив. Най-луксозният хотел в Дюни е Марина Роял Палас, той ще ви впечатли със своя стил и ще ви накара да се наслаждавате на живота. Тук и най-претенциозните клиенти ще си намерят райско местенце, кътче, където ще могат да се отдадат на една заслужена пълноценна и незабравима почивка сред природата.

Хотелът разполага с ресторант, панорамен бар, лобби-бар, с няколко конферентни зали, както и със закрит плувен басейн. Всеки ще успее да намери хотелска стая според финансовите си възможности, стая, която ще отговарят на вашия бюджет и предпочитания. Хотелът ще ви предостави хармония и спокойствие, внимателно обслужване и разкошни апартаменти и стаи за настаняване.

За доброто ви настроение ще се погрижи екип от опитни аниматори. През целия ден ще има интересни мероприятия, спортни занимания не само за възрастни, но и за деца.

Ако искате през цялата си почивка да се наслаждавате на целия морски залив, – тогава направете резервация за хотел Пеликан. Хотелът разполага с основен ресторант, снек бар, бар на басейна и предлага на своите гости Ол Инклузив обслужване. Хотелът работи от май до октомври.

Комплекс Дюни – идеално място за вашата почивка. Персоналът на комплекса ще бъде щастлив да изпълни всички ваши желания и да направи престоя ви в един от хотелите незабравим!

Въпреки конфликта между Русия и Украйна повечето хотелиери в комплекса се надяват на присъствието в комплекса на руски туристи. Очакват се туристи от Гърция, Румъния, Хърватия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *