Лесно резервиране на хотел с помощта на приложението на Agoda.com за iPad

Аgoda.com, който е един от водещите световни хотелски уеб сайтове за онлайн резервации от групата на Прайслайн, постигна нов успеха чрез усъвършенстване на iPhone приложението си за iPad, което е създадено главно с цел да използва възможностите предлагани от феноменалния преносим таблет на Apple.

Новото приложението на Аgoda.com за iPad може да бъде изтеглено безплатно в iTunes store. То ще позволи на потребителите да търсят хотели според различни критерии като град, местоположение, име на хотел, забележителност или интересно място (POI), като същевременно дава възможност за моментална обратна връзка с повече от 200 000 хотела в цял свят. Потребителите могат да прилагат и филтри въз основа на цена на стая, категория на хотела в звезди, име на хотел, популярност или местоположение.

По-големият екран на iPad води до разлики в приложението в сравнение с предшественика му за iPhone. Навигацията при използване на картата е по-лесната и по-интуитивна заради изгледа от птичи поглед, а дисплейят е ясен и колоритен.  Допълнителните предимства на iPad приложението включват също възможност за търсене в списък с най-добрите дестинации в света, намиране на хотели в близост до конкретно място, запазване на списък с любими хотели и търсене сред изображения, цени на стаи, отзиви и информация за хотели, достъпни само с едно единствено движение на пръста.

Проучванията показват, че потребителите все по-често използват мобилните си устройства за резервиране на хотели като тази тенденцията постоянно се засилва.

За да изтеглите приложението на Agoda.com, посетете iTunes store.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *