Лятна почивка на планина

Какво мислите да правите това лято? Морето е гарантирано, но дали само това е единственият начин да се отпуснете и да починете от целогодишната си работа и проблеми? Не, разбира се. Една разходка в планината може да ви предложи изключително много неща за забавление, разнообразие и спокойствие.

Къде да отидете обаче е доста трудно решение за взимане. Ще трябва да помислите добре, първо дали да е в родината или искате да видите някоя друга планина. Няма нищо по-хубаво от родното, това ни е ясно. За много хора, Боровец е отличен избор за точно планински забавления. Курортът е широко предпочитан от околните градове, включително София, която се намира на 70 км. С история на повече от 100 години, градът е видял толкова много неща и построил толкова много, че можете да се радвате както на спокойна почивка, така и на екстремни спортове. Много от хотелите предлагат различни развлечения в програмата си — спа, походи, разходки и прочие, но само хотел „Ястребец Уелнес и спа“ може да ви даде нещо уникално. Това е един наистина висококачествен хотел с високи стандарти и предложения.

Първото нещо, което го отличава, е неговото разположение. 1600м. надморска височина помагат да се възстановите след спа процедурите с изключително чист въздух. Няма значение, дали искате да отидете през зимата или лятото, хотелът винаги ще е отворен за вас.

Искате да се спускате по ски писти? Това е точният курорт за вас. С повече от 40 км ски писти, вие можете да покажете какво е вашето ниво на ските или сноуборда. Не можете да се справите със ските или сноуборда, това не е страшно. Можете да си намерите куп други развлечения, като да посетите седемте рилски езера. Няма начин да не сте чували за тях. Те са просто едно чудно място изпълнено с природна красота.

Може да катерите планини или да се разходите до близките села, но няма нищо по-добро от това вечерта да се потопите в горещо джакузи или басейн. За това може да се погрижи 15 метровият плувен басейн на хотел Ястребец. Ако и това не ви е достатъчно, можете да се възползвате от парната баня снабдена с лакониум, които има доказан ефект върху натоварената човешка мускулатура, а оказва и благоприятно влияние върху стреса и умората в организма. Ако сте любители на по-екстравагантните преживявания, за вас има финландска сауна, допълнена с мек аромат на дърво, както и леден фонтан, кнайп-разпускаща терапия за краката, екзотични душове и прочие.

Спа Хотел Ястребец е отлично решение лято на планина, ако сте преуморени от работата, искате да разпуснете сред природата, а след това да се натопите в екзотични бани и приятни масажи. Можете да си подарите едно незабравимо преживяване, съвсем близо до столицата, разположено на перфектната височина за перфектната почивка. Спа процедурите, ще ви се отразят толкова добре, че няма да искате да си тръгнете. Само в хотел Ястребец Уелнес и спа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *