Несебър- докосване до историята

Несебър е курорт в близост до Слънчев бряг, но това е точното място, където можете да се отпуснете в спокойна атмосфера, да се разходите из красивите калдаръмени улички, да изследват огромен масив от забележителности и се потопите в света на водните емоции. Несебър е под защитата на ЮНЕСКО историческа дестинация, която се посещава от хиляди туристи на дневна база. Несебър предлага интимна атмосфера за млади двойки и също така е идеален за семейни почивки с първокласните си хотели разположени на крайбрежието, голям процент от които преминаха на all inclusive. Несебър е тих курорт, който предлага много хотели и семейни къщи за гости, където можете да се отпуснете необезпокоявани. Целия залив се простира на около 20 км с 12 км плажове.

Какво ще кажете за град Поморие? Ако имате страст е СПА и уелнес дейности, трябва да се поглезите с плаж и SPA ваканция в Поморие. Поморие е известен си винарна и плодороден район, така че защо да не прекарате деня на самия пясъчен плаж, да се освежите в спа центъра и да опитате богата вечеря с чаша вино. Интимна атмосфера и прекрасна алея в Поморие ще ви помогне да разпали романтика.

Ако желаете да проучите крайбрежие на България, просто изчакайте, за втората част от лятната ни вътрешна, в който ще намерите информация за Китен, Приморско, Ахтопол, Албена и още много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *