Открийте обичаите на България с кола под наем

Кой не знае това? Всяка страна има свои собствени обичаи. Но също така и своите закони и разпоредби трябва да се спазват, ако сте на почивка с колата си под наем в България.
Необходимо да можете да откриете много повече в България, отколкото чудесни плажове на Слънчев бряг или Златни пясъци с кола под наем – подходящо транспортно средство за индивидуално пътуващи в България. Ето защо ние коли под наем в България са ви подготвили някои интересни факти, които трябва да са наясно с колата си под наем в България през следващите дни на почивката си.

Специално за летни почивки и екскурзии проучване на разнообразни пейзажи и природни райони на България с вашата кола под наем, ние ви препоръчваме да вземете кола под наем с климатик, докато правите резервацията. Ако планирате да посетите един от вълнуващи космополитните градове в България, GPS от автомобил под наем в България ще ви спести от дългите заобикаляния с време и нерви. Разбира се, ние Ви информирам, че всяка кола под наем е оборудван с въздушни възглавници.

Какви ограничения на скоростта в България с кола под наем – препоръчва се да се спазват по време на пътуване в България?
Ако сте решили да използвате кола под наем в България, по-добре следвайте тези ограничения на скоростта: в градските райони 50километра / ч, извън застроени райони 90 km / h, по скоростни 120 км / ч по магистралите.

Какво трябва да се има предвид, паркиране на кола под наем в България?
Тези, които пътуват с кола под наем в България и искам да се избегнат ненужни глоби за паркиране, ще трябва да спазват зони за паркиране в града, които са отбелязани с жълта линия на зиг-заг или пунктирана линия на страната на движението. Забранените за  паркиране зони за вашия автомобил в България автомобила са отбелязани с линия.

Ако искате да паркирате вашата кола под наем в България, маркирани в синя зона, моля, обърнете внимание на признаците, тъй като те също са ограничени зони за паркиране.

Във Вашият автомобил под наем в България се препоръчва да се обърне внимание на следните точки, ако сте на път с наемна колата си в България:

Ако се движите с наемна колата си в България и се говори по мобилен телефон без хендсфри, можете да се наказва с глоба от около 50 € и бихте да ви отнемат 4 точки.
Вие имате право на преминаване, ако карате с наема кола в кръговото движение.
Ако се движите с вашия автомобил с 50% по-бързо от разрешеното, или поне 30km / h, то ще се разглежда като тежко престъпление в България и извършва с глоба в размер до 300 €.
Тъй като не може да се използвате шофьорски навици по българските пътища с коли под наем България ви се препоръчва да не пиете и да карам с вашата кола под наем. Независимо от това, законно допустимото ниво на алкохол в кръвта в България е 0.4.
В случай, че трябва да оставите вашата кола под наем в България извън застроени райони, моля носете зелената сигнална жилетка, за да се избегне глоби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *