Посрещнете Коледа и Нова година в Гоулд Коуст в Австралия

Agoda.com, който е един от водещите сайтове за онлайн резервации на хотели от групата на Прайслайн (с Насдак индекс PCLN), днес ни отвежда в далечната и вълнуваща Австралия. Изгодните оферти за настаняване на Агода са чудесна възможност за изпращане на старата година и посрещане на новата. Гоулд Коуст (Златен бряг) е извоювал челни позиции като едно от най-красивите, безгрижни и атрактивни места в околността, където могат да бъдат прекарани последните дни от година.

Гоулд Коуст е разположен на източното крайбрежие на около 100 км южно от Бризбейн и е шестият най-гъсто населен град на континента след столицата, с население около 600 000 души. В миналото е бил малко спящо градче, което се пробужда през 1980г. Оттогава туризмът процъфтява, като днес Златният бряг е основен център на туристическата индустрия и представлява уникална смесица от различни културни влияния, пренесени на далечния континент от западния свят.

Тук Дядо Коледа вместо на шейна идва на брега карайки сърф. Червената шапка е заменена от прочутата Акубра (Akubra), която предпазва любимия старец от жаркото слънце. За традиционния коледен обяд, хиляди туристи избират някои от многобройните ресторанти разположени по крайбрежието – Surfer’s Paradise, Broadbeach или Coolangatta. Традиционните ястия на коледната трапеза включват пуйка и шунка. Разбира се Нова година се празнува с типичната австралийска страст и едно е сигурно – няма по-подходящо място от Гоулд Коуст за прекарване на първите няколко седмици от 2014 година. Плажовете са прекрасни и ще накарат всеки да почувства безкрайна наслада и удовлетворение от там прекараните дни.

Бягство до австралийския Гоулд Коуст е чудесен начин за изпращане на старата година. Комбинацията от топло време, слънце и много празнично настроение са гаранция за незабравимо сбогуване с 2013 г.

За да се възползвате от уникалните предложения на Agoda.com, посетете уебсайта www.agoda.com. Станете наш фен във Фейсбук на адрес www.facebook.com/agoda или ни добавете в Google+ на http://plus.google.com/+agoda

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *