Равда – любимо място за почивка

Равда е любимо място за почивка на млади и стари, българи и чужденци. Причината е съвсем разбираема – мястото е наистина много красиво и най-вече спокойно. Тук можете да се усамотите, да се полюбувате на чистата морска вода, жаркото слънце и златистия пясък.

Причините да изберете Равда

Всички онези, които все още не са били наши гости, не могат да предположат колко приятна всъщност може да бъда почивката тук. Младите предпочитат по-големите и шумни градове и курорти, без дори да предполагат колко много изпускат, като не почиват тук. Местоположението на селцето го прави много подходящо за тези, които искат да обикалят и сменят плажа всеки ден. В непосредствена близост до Равда се намира Несебър – друг невероятно красив български курорт. Както вече се и досещате, Равда се намира и в съседство със Слънчев бряг. А това е идеален начин за Вас да се наслаждавате на спокойствието на Равда през деня например на плажа, а вечер да се пренасяте в центъра на купона в Слънчев бряг. Ако Равда е в плановете Ви за ваканцията, то имайте предвид и Къща за гости Комитови, Равда.

Гостоприемството и забавленията на Равда

Любителите на водните спортове със сигурност ще се зарадват, когато разберат, че Равда е идеалното място за тяхното практикуване. Кайтинг, сърфинг и уиндсърфинг, плуване, гмуркане – тук можете да се насладите на всякаква дейност. Разходки с водно колело, наемане на джет или лодка е също възможно. Ако сте решили да се насладите на всички тези преживявания, то Равда наистина е подходящо място за това. Прекрасната гостоприемна къща Комитови, Равда ще Ви приеме с широко отворени врати. Тук също нищо няма да Ви липсва – телевизор, сателити програми, климатик, хладилник – всичко от което имате нужда ще Ви бъде предоставено. Двойни или тройни стаи ще бъдат на Ваше разположение по времена целия сезон, при това на цени от 15-20 лв. на човек. Наистина ще се влюбите в това място и в Равда изобщо. Не се колебайте, а планирайте почивката си отрано, за да не съжалявате накрая.

Отпуснете се и се насладете на една истински добра почивка, след която ще се чувствате като преродени. Подарете си спокойствие, красиви моменти и много усмивки през летните ваканционни дни в Равда. Със сигурност спомените, събирани тук през почивните дни, ще Ви топлят за дълго. Просто се отпуснете по течението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *