Романтична екскурзия в чужбина за Нова година

почивка в чужбина

Почивката с любимия човек винаги е нещо специално и затова трябва да се планира по-отрано. Добре е всичко да бъде изпипано и перфектно, за да остави незабравими, но приятни спомени.
За здравата и успешна връзка между двама партньори от голямо значение са романтичните моменти, прекарани заедно.

Романтичната екскурзия като избор

Всички туристически агенции предлагат различни свои варианти за романтична почивка, включително и за посрещане на новогодишните празници у нас или в чужбина. Разбира се, всяка една оферта за Нова година трябва внимателно да бъде разгледана и съобразена както с възможностите ви, така и с личните ви предпочитания. Романтичната екскурзия в чужбина ще укрепи вашите взаимоотношения и ще ви зареди с много положителни емоции. Има десетки романтични места, които са чудесна възможност да прекарате приятно времето си, опознавайки чужди култури. А в навечерието на Нова година да се насладите на бутилка хубаво вино, приятна музика и невероятна атмосфера в различна от обичайната обстановка.
Романтичната екскурзия, за която ще се погрижи избраната от вас туристическа агенция, е идеалният избор за прекарване на няколко дни заедно. А ако това бъде на непознато, интересно и богато на впечатления място, спомените ще останат у вас завинаги.

Красотата и екзотиката на съседна Турция

Нашата съседка Турция привлича туристи от цял свят поради своите невероятни забележителности, прекрасни плажове, вкусна храна, добро обслужване и интересна култура. Една романтична екскурзия в Турция би била прекрасен подарък за вас и партньора ви за Нова година.

Сред най-популярните дестинации в Турция са Истанбул и перлата на турската ривиера – Анталия. Можете да си прекарате чудесно в някои от курортите до Анталия като Сиде и Алания или да посветите изцяло времето си на величествения Истанбул.

От разходката в Истанбул ще запомните двореца Топкапъ, църквата „Света София”, Синята джамия, Капалъ Чаршъ и др. исторически и културни забележителности, както и пъстротата на множеството базари, изключителната храна и невероятната атмосфера на спиращия дъха вековен град.

Анталия със своята красота на град, заобиколен от високи планини и тюркоазено-златисто крайбрежие, е още по-подходяща за романтични разходки и посещение на Археологическия музей, Триумфалната арка, старинния град Перге и др.

Защо не и екскурзия в Дубай

Само̀ по себе си едно посещение на емирство Дубай, намиращо се на Арабския полуостров, си е цяло приключение. Освен това атмосферата ще ви грабне с невероятната смесица от мащабно строителство и традиционни пазари. Ще видите и най-големия небостъргач в света, ще можете да посетите двореца на шейха, прекрасните плажове, дори да участвате в сафари или да яздите камила. В близка Турция, в далечен Дубай или на друго място вашата туристическа агенция ще направи преживяването ви незабравимо, организирайки всичко до последния детайл. Добре е да се възползвате от ранните записвания, както и да проучите всички топ оферти, за да изберете най-подходящата за вас дестинация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *