Самоков – дестинация, обещаваща страхотна ваканция

Чудесни мигове със семейството си ще прекарате през ваканцията в Самоков. Градчето е спокойно, красиво и напълно готово да Ви предложи прекрасни условия за прекарване на почивните дни! Тук ще се веселите и ще прекарате времето заедно, ще споделите прекрасни мигове с най-важните хора в живота Ви и ще се почувствате истински отпочинали. Самоков се отличава и с гостоприемство, на каквото не сте се и надявали. Тук ще откриете множество приветливи къщи и симпатични семейни хотели, които с готовност ще Ви очакват, предлагайки чудесни условия за отдих.

„Кестените“ в Самоков ще Ви дарят с прекрасни условия за отдих

Едно от тези приказни кътчета, даряващи своите гости с пълен комфорт, е Семеен хотел „Кестените“. Това място е изключително – то ще Ви впечатли още с визията си. модерната постройка на хотела само загатва за уюта и елегантната обстановка, която цари в стаите му. Локацията му пък ще Ви гарантира не по-малко удобство. От тук достъпът Ви до прекрасния планински курорт Боровец ще бъде изключително лесен и бърз. Но най-пленени ще бъдете от условията в помещението, в което ще бъдете настанени. Тук ще откриете модерни екстри, стилна обстановка и безупречно обслужване. А след като обиколите комплекса, ще разберете, че ще се радвате и на доста допълнителни удобства, които ще направят ваканцията дори по-хубава!

Как ще прекарате времето си по време на почивката в Самоков

Самоков е удачно място за отдих. Тук почивката ще е пълноценна, а ще можете и да релаксирате. А в Боровец ще можете да се отдадете на щури забавления и зимни спортове. След ски и сноуборд приключенията пък ще се завърнете в Семеен хотел „Кестените“ в Самоков, където ще Ви очаква сауна. А голяма част от стаите се наслаждават на собствена парна баня и хидромасаж! Просто няма как да не се разтопите от удоволствие! Не е за пренебрегване и наличието на прекрасен ресторант, където поднесени ще Ви бъдат най-вкусните ястия, които сте опитвали. Можете да бъдете напълно сигурни, че спирайки се на този хотел, ще прекарате най-незабравимата ваканция, за която винаги ще си спомняте с усмивка!

Ако смятате да прекарате почивните дни така, че след тях да се чувствате отдъхнали и пълни с енергия и настроение, то Самоков е мястото, а вече знаете и хотела, който ще Ви осигури необходимото, за да се почувствате на седмото небе!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *