Слънчев бряг – най големия курорт на балканите.

Слънчев бряг - най големия курорт на балканите

Слънчев бряг – най големия курорт на балканите

Слънчев бряг не е просто голям, но много обичан от хиляди туристи от цяла Европа.

Слънчев бряг се намира само на около 30 км от град Бургас и летището и е разположен на полу кръгъл залив, по протежение на южната част на крайбрежието на Черно море. Той също така може да се похвали с 8 километра плажна ивица с чисти златни пясъци. Курортът изобилства от барове, клубове, магазини, водни спортове и всякакъв вид атракции. Плажът в Слънчев бряг се счита за най-чистият и най-добрия в България. Също така е добре защитен от Стара планина на север и със средиземноморския климат. Чистите спокойни води, топлото и слънчево време, чистите и поддържани плажове правят това място толкова магнетично и предпочитана туристическа дестинация за всички, които обичат активната почивка и непрестанните забавления през лятото.

Слънчев бряг има много какво да предложи, оживен нощен живот и атракции и забавления за през деня, тук има от всичко по много и за всеки, посетителите са заети и се забавляват и е невъзможно да се отегчиш.

Курортът предлага повече от 120 качествени хотели, анимация за децата, клубове и много организирани дневни екскурзии и пътувания за тези, които желаят да отидат по-далеч . Зашеметяващият град Несебър, се намира съвсем близо до курорта, старинните сгради и руини там са реставрирани  и могат да се наблюдават много древни сгради и руини.

Още по темата:
Ръст на руски и ръмънски туристи в Слънчев бряг

200 хиляди визи 

One comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *