Слънчев бряг – почивка на море и Хотели в Слънчев бряг

Слънчев бряг е един невероятен български курорт , който се намира на територията на община Несебър. Разположен е в залив , във  формата на полумесец. Курорта притежава над 200 хотели в Слънчев бряг.  Тук тишината и спокойствието отдавна ги няма, което не пречи  всяко лято   това да е най-посещаваният  черноморски курорт от по-младите .  Изключително  голям интерес имат туристите   към   Слънчев бряг.

Тук има изобилие от ресторанти, барове и дискотеки. Няма как да се скучае , нощният живот в Слънчев бряг е на макс. Това е най-слъчевият  курорт за най-слънчевите хора. Не случайно  той се нарежда сред най-добрите Европейски дестинации за почивка на море. Слънчев бряг е домакин на редица културни изяви като фестивала на българската поп музика „ Златния Орфей“ и не само. Тук можем да видим само щастиливи туристи, добро обслужване и безкрайно много места за посещение.

Близо до  Слънчев бряг са разположени ваканционният комплекс  Зора , Свети Влас , Елените и град Несебър, известен със своите културно-исторически забележителности. Курорта се развива изключително много във всички сфери , подходящ е за всички видове туристи избрали почивка на море в България , но  тези , които обичат нощния  живот и предпочитат да прекарат по –динамично своята лятна почивка  , тук е мястото.

Плажът отговаря на всички еко-стандарти и винаги е препълнен. Климатът тук се отличава със 1700 слънцечаса от май до октомври.  Курортът предлага много  възможности за спорт и развлечения:  уиндсърфинг , водни ски , яхти,  тенис-клубове , конна база , боулинг ,  мини голф и още и още. През лятото  се организарат безбой партита и купони и приветстваме едни от най-известните диджеи.  Наистина много атрактивен и веселяшки курорт .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *