Трудностите пред търговията и транспорта на коне

Любовта към животните и тази, с която те ни даряват, е сред най-истинските чувства, които може да бъдат изпитани. Всеки, който обича конете, би могъл да Ви сподели колко по-спокойно и приятно се чувства в компанията на тези животни. Не случайно конният спорт и ездата са едни от най-обичаните занимания, радващи се на толкова много почитатели. Конете умеят да предразполагат, край тях можете да усетите истинска подкрепа, а и готовността им винаги да Ви отведат на друго, по-сигурно и приятно място, е просто удивителна.

Конният спорт и конният туризъм

Тези всеотдайни животни обаче ще се нуждаят и от много грижи. Техните специфични изисквания към средата, в която живеят, нуждата им от разходка и игра, храната, която обичат – всичко това са неща, за които Вие и най-вече професионалистите в конните бази, трябва да се погрижат. И в този ред на мисли сигурно и сами бихте могли да се досетите колко сложна би била например задачата да бъдат транспортирани конете от едно място на друго, а да не говорим за международната търговия с коне. Но фирми като „Алфа Кентавър“ ООД в Севлиево ще Ви покажат как сложна дейност като тази ще бъде извършена без затруднения и с много любов и внимание към необичайните пътници. За своите почти двадесет години на пазара, компанията успява да предостави безупречните си услуги не само на родния, но и на пазарите в страни от Европа, Близкия Изток, дори САЩ.

Особености при осъществяването на международен транспорт на коне

„Алфа Кентавър“ ООД в Севлиево разчита на отличен автопарк, включващ всякакви транспортни средства, специализирани за транспорта на коне, гарантиращи за комфорта на животните по пътя. Грижи се полагат за всеки кон – по време на пътя той ще бъде гранен поен, а за здравето му ще се грижат професионалисти. Пътуването животните ще прекарат всяко в отделен бокс. Компанията ще се погрижи и за документите за внос и износ на животните. Дори и самолетните превози на тези животни до други континенти няма да затрудни професионалистите.

Конният туризъм и неговото развитие биха били немислими без помощта на компаниите, превозващи животните . Представете си колко породи коне нямаше да сме виждали на територията си, ако не бяха фирмите, осъществяващи превоза и търговията с коне. Днес можем да се радваме на кончета, пристигнали от всички краища на света, да ги яздим и да им отделяме нужното им внимание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *