Туристическият сайт Agoda.com и авиокомпания Scoot се обединяват, за да предложат лесно резервиране на хотели

На 7 август туристическият сайт  Agoda.com, който е един от водещите за онлайн резервации на хотели, обяви партньорството си с нискобюджетната авиокомпания Scoot. Това сътрудничество ще позволи на потребителите да резервират хотели в избраната дестинация, без да се налага да напускат уебсайта на Scoot.

Авиокомпания Scoot е създадена за „младежите, хората с  младежки дух и за тези, които желаят да пътуват изгодно”. Тя е нискотарифният еквивалент на прочутата сингапурска авиокомпания Сингапур Еърлайнс, която предлага не само невероятни самолетни оферти, но и възможност клиентите сами да изберат желаните услуги. Авиокомпанията стартира през ноември 2011 година и независимо, че е сравнително млада, вече си има прякор “Scootitude” , който обобщава уникалното отношение на авиокомпанията и стремежа й да бъде различна, интригуваща и забавна.

Благодарение на това сътрудничество, сега клиентите, които посещават уеб сайта на Scoot www.flyscoot.com/hotels, могат да избират измежду хилядите хотелски оферти предлагани от Agoda.com и да резервират стаи по целия свят с привилегията – гаранция за най-добра цена.

Scoot бързо се разраства след първия си полет през юни 2012 година. За по-малко от една година тя се превръща от теоретичен бизнес план до оперираща на пазара авиокомпания, която разполага с пет самолета Боинг 777-200 и очаква нови двайсет, тип Боинг 787.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *