Туристически хороскоп за 2016 – Част I

хороскоп 2016

хороскоп 2016Нашият туристически хороскоп за 2016г. ще подскаже на всеки знак от зодиака, колко добре ще се развие пътуването му през следващата година и къде си заслужава да отиде за една незабравима почивка.

Овен – курс към арабските страни
Деловият и енергичен Овен задължително ще пътува много през 2016г. В първата половина на годината благодарение на бързото развитие на бизнеса, ще се появят нови бизнес партньори и колеги. Най-успешен и печеливш ще е договор с представители на арабските страни. Ако имат възможност да посетят тези страни за сключване на сделки, Овните не трябва да се отказват – бизнес пътуванията ще бъдат много полезни.
Командировките благотворно влияят върху професионалната дейност на Овена и на кръгозора му, но все пак през втората половина на 2016 ще му се прииска да си почине. Тогава трябва да избере топлите източни страни Египет, Тунис, или Индия.

Телец – Вашият избор е Западна Европа
За хората от този знак цялата 2016 е подходяща за разходки и пътувания, но не делови, а само за отдих. Те трябва да изберат страна, в която може да се наслаждават на слънцето и морето и най-добре е това да са курортите на Западна Европа.
Тъй като Телеца не обича да лежи на плажа, той се стреми да научи нови неща и не може да си представя почивката без любимия човек (или дори всички членове на семейството), е препоръчително да си организира обиколка с кораб. Например много подходящ за целта би бил един круиз по Средиземно море с посещение на няколко страни.
Много Телци предпочитат скалистите планини пред морето. В този случай се препоръчва пътуване до Алпите или завладяване на върховете в Тибет. Но след катеренето, трябва да си почине няколко дни в комфортен, но много тих семеен хотел.

Близнаци – предпочитат екзотични дестинации
Началото на 2016 ще бъде изпълнено с работа и професионални проблеми за Близнаците. От средата на годината ще почувстват жажда за пътуване и ще се замислят за почивка. През следващата година е най-добре да почиват в непознати екзотични страни, да изследват нови традиции и култури. Добър вариант е почивка в Австралия, на Хаваите, в Индонезия или Филипините.
Ако не стигнат парите за такива далечни дестинации, може да намерите необичайни маршрути до най-традиционните курорти. Например, феновете на туризма да посетят понтийските планини в Турция или Златните планини на Алтай. За любителите на екзотиката се препоръчва да посетят родното място на Чингис хан – Монголия или да разгледат уникалната природа на Камчатка.

-Рак – отдих в семеен кръг
Представителите на този знак ще имат малко време за почивка през 2016. Проблеми в работата и у дома, както и ограничените финанси ще им позволят само краткосрочна ваканция в рамките на страната. Но това също не е лошо!
Препоръчва се да съберете приятелите или членове на семейството и да отидете на палатка в близост до езеро. Добра идея е да си починете в страната, особено ако наблизо има езеро или река. Риболов, бране на горски плодове и гъби, както и разходки сред красивата природа ще подействат на здравето и ще успокоят нервите.
На тези, които разполагат с достатъчно финанси, препоръчваме почивка в Куба или в скандинавските страни: Финландия, Ирландия и навсякъде в Скандинавия. Красотата на норвежките фиорди, на датските къщи и живописната природа на шведските провинции ще донесат много забава на Рака.

Лъв – кажете „Да“ на активен отдих
През 2016 Лъвовете трябва да почиват в голяма компания или със семейството. Но отдихът не трябва да бъде пасивен и скучен. Трябва да изберете това, което ще събуди сетивата и ще добави адреналин – рафтинг, делтапланеризъм, балон с горещ въздух, гмуркане, подводен риболов, планинско катерене и сноуборд. Накрая към всичко това ще добавите нови приятели и познати.
Самотните Лъвове по време на почивката може намерят любовта на живота си. За Лъвовете, които не са в състояние да почиват заради постоянна работа, могат да използват командировките, които през 2016 ще бъдат предостатъчни.
Ходенето на концерт, изложби или пазаруване в друг град или държава ще повдигне настроението ви и ще помогне да се отпуснете.

Дева – време е за оживени курорти
Представителите на този знак са готви за почивка още в началото на годината, но такава възможност ще имат не по-рано от пролетта. На младите и несемейни представители на зодия Дева се препоръчва да изберат топла страна с многолюдни весели курорти като Гоа, Рио де Жанейро и Хавана.
На по-възрастното поколение, както и на семейните Деви се препоръчва да посетят свои роднини, особено ако живеят в съседни страни. Срещата с роднини и съвместните пътувания на гости са най-добрият вариант.
Топли спомени и сбирки на места за забавление – това е, от което има нужда всяка Дева през 2016. Между другото, всички Деви трябва да бъдат внимателни, когато пътуват – Годината на Маймуната за тях може да бъде травмираща.

ОЧАКВАЙТЕ ВТОРА ЧАСТ НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ХОРОСКОП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *