Хотел Здравец Велинград

Хотел Здравец Велинград

Хотел Здравец Велинград

 

Искате ли да прекарате една незабравима почивка сред красива природа и то на добра цена? Искате ли да се отпуснете и да релаксирате тялото си, но заедно с това да провеждате вашите важни бизнес срещи?

Ако отговорите с „Да“ на горните въпроси, то за Вас най-доброто решение е хотел Здравец във Велинград. При моето посещение открих много предимства в хотела, но нека първо отделим няколко реда за това къде се намира той.

Хотел Здравец е разположен в столицата на СПА процедурите на Балканите. Намира се близо до боровата гора и до градския парк. Въздуха тук е необичайно чист. Хотела е четиризвезден и ще Ви предложи много процедури, с които да се поглезете. Оборудван е с най-съвременните удобства, а освен това има на разположение цели 90 стаи. Всеки, които посети хотел Здравец Wellness&SPA **** ще бъде очарован от добрите цените без те да оказват влияние върху качеството на предлаганите услуги. Тук ще откриете много места, където да прекарате времето си – сауна, турска баня, джакузи, три басейна, модерен СПА център, конферентни зали, ресторант и други.

На мен лично не ми стигнаха 24 часа, за да посетя всички процедури, които се предлагат в хотела. Аз бях настанена в единична стая и цената беше много добра, а именно 78 лева. Друго много добро предимство е, че децата от 0-6 години ползват хотела безплатно. За хората с увреждания хотелът също е помислил, а имено те могат да използват двойните стаи лукс. В цената влизат следните услуги: закуска, ползване на минералния басейн, детски басейн, застраховка, парна баня, нощувка, безжичен интернет, джакузи, контрастен басейн, сауна, шезлонг, паркинг, туристическа такса и ДДС.

СПА центъра не просто така е наречен място за релакс и хармония. След като прекрачите прага му ще се потопите в атмосфера изпълнена с уют. Аз лично изпитах точно такава емоция с влизането ми в новооткрития СПА център към хотел Здравец. Единственото, което е нужно да направите е да се отпуснете, да забравите за всичко и да се доверите на опитните масажисти в хотела.

Ако посетите Аюрведа ще усетите атмосферата на далечния изток. Аз опитах калолечение с кал от Йордания,  арома и перлена вана, шоколадова и медена терапия за лице и тяло. Останах повече от доволна от качеството на услугите.  Друго много приятно място, което задължително трябва да посетите, за да релаксира изцяло вашето тяло от напрежението са минералните бани. Хотел Здравец разполага с външен и вътрешен басейн с минерална вода. Аз лично посетих вътрешния минерален басейн и го препоръчвам на всеки клиент, който реши да посети това очарователно място.

Освен всички гореспоменати предимства ще имате възможност да посетите интересни места, които се намират в района на Велинград. Пълна информация за забележителностите, които може да разгледате може да получите на рецепцията. Именно това е друго много приятно нещо в хотел Здравец, а именно учтивия персонал, който по време на цялата ми почивка отговаряше на всеки мой въпрос.

Аз лично бях дошла, за да се отпусна и релаксирам, но за хората, които не могат да загърбят работата си дори за ден има четири конферентни зали. Персонала на хотела може да се заеме с организацията и подредбата на всяко ваше събитие. Четирите зали са оборудвани с най-модерните уреди.

Хотел Здравец предлага много специални пакети целогодишно. Сега например има „Смях и СПА 30 Март – 01 Април“, „Ваканция 6-13 Април 2012г.“ и много други. За да се запознаете с всички предлагани услуги, процедури и специални пакети на хотел Здравец посетете официалния сайта – http://hotel-zdravets.com.

Никол

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *