Балнеологичен център Камена Велинград

Хотел Камена Велинград

 

Хотел Камена Велинград

Хотел Камена Велинград

Балнеологичен център Камена е разположен в най-живописната част на Велинград. На разположение имате единични стаи, апартаменти и 1 студио. Всички те са обзаведени красиво и стилно. Във всеки апартамент или стая има цифрова телевизия, телефон, мини бар и също така тераса. В центъра ще намерете също така много места за забавление и почивка – ресторант, дневен бар, барбекю, детска площадка, конферентни и игрални зали, тенис корт, амфитеатър и много други. Тук ще може да релаксирате с подводен масаж, който се прави с лекарствени средства, минерална вода, соли и също така билки. За любителите на релакса имаме парафино и луголечение, а също така и инхалации.

Relax зона – Хотел Камена

Балнеологичен център Камена Велинград

Балнеологичен център Камена Велинград

В нашето забързано ежедневие всеки човек се нуждае от пълноценна почивка и релакс.

Услугите на Спа центъра в Хотел Камена са достъпни за всички гости на хотела, но и за всеки желаещ да релаксира.

Всеки посетител на Балнеологочен център Камена може да се възползва от всички процедури за стимулиране и релаксиране на тялото. Такива процедури са: масаж, ароматерапия, солариум и други. Тук открих много различни СПА процедури, които напълно отговарят на всички изисквания.

Заведения в Хотел Камена

Дневният бар в хотел Камена разполага с 50 места вътре и 50 – навън. Така ще може да усетите чистия въздух и да се насладите на тишината. Барът се намира на 3 етаж.

Летният бар е разположен до минералния басейн. Разполага с 50 места. От бара може да се насладите на много красивата гледка към вр. Сютка или нашата градина.

Ресторант Камена

Капацитета на ресторанта е цели 200 места. В него се насладих на идеалното съчетание между доброто обслужване и вкусна храна. Освен това ресторантът разполага и със специална зала за провеждане на банкети. Капацитетът е четиридесет места. В ресторанта има жив оркестър, който ще се погрижи за вашето добро настроение. Терасата на ресторанта може да побере 50 души и предлага необичайно красива гледка към самия град.

Балнеологичен комплекс Камена има и нощен бар. Нощният бар има сто места. За вашето забавление ще се грижи дисководещ.

Барбекю

През лятото ще може да се насладите на вкусна храна, приготвена на барбекю. Менюто му е много разнообразно.

Медицински център Камена

Всеки посетител на балнеологичен център Камена ще може да се възползва от многото медицински програми. За да се преборите със стреса може да опитате СПА процедурите и да ги комбинирате с традиционните балнео процедури. Така ще помогнете на вашето тяло да релаксира пълноценно. Поне при мен ефекта беше точно такъв – пълна релаксация на тялото и душата.

Конферентни зали

БЛЦ Камена разполага с три конферентни зали за провеждане на бизнес срещи, презентации и други събития. Капацитетът на трите зали е различен. Всяка от залите е оборудвана много модерно.

Развлечения

В БЛЦ Камена ще откриете и много места за развлечения. Комплекса разполага със Интернет зала. Тя се намира на 1 етаж. На територията на комплекса ще може да се забавлявате и като посетите залата за тенис. По празниците се организират разнообразни представления в амфитеатъра. Тук ще намерите забавление и за най-малките. Детският кът предлага много забававления за децата – пясъчник, катерушки и други. Освен това се провеждат еднодневни екскурзии до различни забележителности, които се намират в района на комплекса.

Хотел Камена Велинград

Никол

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *