Хотел Рич Велинград

Хотел Рич Велинград

Хотел Рич Велинград

 

Хотел Рич се намира в столицата на СПА процедурите – Велинград. Номиниран е за най-добър хотел за 2005, а също така и 2006 година. Освен това е получил престижната награда от сп. „Туризъм и отдих“ за най-добър хотел на 2006.

За първи път посетих хотел Рич минала година. Дълго време бях чувала само положителни отзиви за него и реших, че най-накрая трябва да видя и аз какви услуги предлага. Тук ще намерите идеалната комбинация от вълшебство и лукс за душата Ви и отлични грижи за тялото Ви. Хотел Рич е разположен в центъра на град Велинград. Много интересен факт, който ми направи впечатление е, че хотела е разположен на силно енергийно поле. Веднага щом влезе в Хотел Рич ще почувствате благоприятното му действие върху цялото си тяло.

Друго много приятно нещо беше, че всеки гост се посреща много гостоприемно, а обслужването е на много високо ниво. Ако имате въпроси винаги може да се обърнете към персонала на хотела. Аз лично бих описала хотела с три думи – красота, стил и класика. Тук ще получите незабравима почивка и спомени. Единственият минус е, че всеки от нас няма много излишно време, за да се потопи за дълго в този рай за почивка и релаксация. Важно е да спомена, че хотела е 5 звезден и на 100 % мога да гарантирам, че хотела заслужава дори още звезди. Всичко в него надмина очакванията ми!

Важно е да се каже, че хотела е идеален за почивка, но тя няма да Ви излезе никак евтино, ако искате да опитате всички услуги и процедури, които предлага хотела, но определено цената си заслужава. В официалния сайта на хотела има много полезна услуга, а именно онлайн резервации.

СПА и Уелнес

В този райски кът ще може да се възползвате от много процедури и услуги – басейн с минерални води, топли лежанки, масажи, парна баня и много други. Аз опитах класическата сауни и няколко масажа. Бях повече от очарована.

Тук ще можете да проведе различни ритуали, тъй като има специално обзаведена за това зала. Персонала ще Ви помогне да организирате и подредите всяко събитие.

Таверна ‘Омар’

Няма как да не споделя с Вас (и да се изфукам малко 🙂 ), че посетих известната таверна ‘Омар’. Капацитетът е много голям, а именно цели 180 места. В градината има пещ на дърва, а нейния капацитет е дори по-голям – 200 места. Всичко това е гарнирано с автентична битова обстановка и традиционни български ястия. За вашето добро настроение има жива музика.

Конферентна зала

В хотел Рич ще откриете идеална обстановка за провеждане на бизнес срещи, презентации и други. Капацитета на Конферентната зала е 80 места. Оборудвана е с най-модерната техника – флипчарт, мултимедия и микрофони.

Ако искате да прекарате една незабравима почивка, обгърната с лукс и комфорт, то хотел Рич е именно вашето място. Възползвайте се от възможността за онлайн резервации в официалния сайт на Хотел Рич Велинград – http://www.hotel-rich.com.

Хотел Рич Велинград

Никол

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *