Цените на хотели в София за лято 2013

Много от хотелите в София са чудесен избор за комбиниране на командировката в доза релакс. Ако трябва да пътувате към София по бизнес или за удоволствие то прочетете тази статия.

Хотели в София с 1 звезда

Някои хотели с 1 звезда в София предлагат нощувка в обща стая. Въпреки това да делиш стая с непознати би превърнало престоя в хотела в малко изтезание. Ако въпреки това искате да пробвате подобен тип нощувка, цените са от 10 лв. на вечер.

Четири нощувки, с настаняване в Понеделник и отпътуване от хотела в Петък в самостоятелна стая, но с обща баня могат да бъдат резервирани на цени от 120 лв. за целия престой, т.е. 30 лв. за нощувка.

Средната цена за нощувка в 30 хотела с 1 звезда в София е 70 лв.

Едни от хотелите в София с 1 звезда предлагащи най-ниски цени – Снежанка Семеен Хотел, Хотел Илдо Илиана, Хотел Горна Баня, Hotel Alabin Central, Хотел Аметист, Hotel Tzar Asen.

Хотели в София с 2 звезди

Определено, ако не си падате по мъчителния престой между хотел с 1 звезда и хотел с 2 трябва да изберете втория вариант. Цените в хотелите с 2 звезди са пренебрежимо по-високи, а удобствата и комфорта много по-високи.

Четири нощувки, с настаняване в Понеделник и отпътуване от хотела в Петък в самостоятелна стая, но с обща баня могат да бъдат резервирани на цени от 148 лв. за целия престой, т.е. 37 лв. за нощувка.

Средната цена за нощувка в 21 хотела с 2 звезди в София е 71 лв.

Едни от хотелите в София с 2 звезди предлагащи най-ниски цени – ATM Center Hotel, easyHotel Sofia, Хотел Мая, Medic Hotel, Семеен Хотел Fancy, Княз Борис Хотел.

Хотели в София с 3 звезди

Едни от най-предпочитаните и посещавани софийски хотели са тризвездните. Предлагат най-добро съотношение на цена към комфорт и обслужване.

Четири нощувки, с настаняване в Понеделник и отпътуване от хотела в Петък в самостоятелна стая, но с обща баня могат да бъдат резервирани на цени от 164 лв. за целия престой, т.е. 41 лв. за нощувка.

Средната цена за нощувка в 58 хотела с 3 звезди в София е 115 лв.

Едни от хотелите в София с 3 звезди предлагащи най-ниски цени – Hotel Aris Sofia, Хотел Орландо, Славянска Беседа Хотел, Хотел Астра, Hotel Trivia Antique, Bon Voyage Хотел Алехандър.

Хотели в София с 4 звезди

Ако сте от късметлиите получили съгласието на шефа за командировка в хотел с 4 звезди тя ще му струва…

Четири нощувки, с настаняване в Понеделник и отпътуване от хотела в Петък в самостоятелна стая, но с обща баня могат да бъдат резервирани на цени от 328 лв. за целия престой, т.е. 82 лв. за нощувка.

Средната цена за нощувка в 30 хотела с 4 звезди в София е 217 лв.

Едни от хотелите в София с 4 звезди предлагащи най-ниски цени – София Плаза Хотел, Земята и Хората Хотел и СПА, Хотел Хил, Хотел Женева, Art ‘Otel, Хотел Родина.

Хотели в София с 5 звезди

Четири нощувки, с настаняване в Понеделник и отпътуване от хотела в Петък в самостоятелна стая, но с обща баня могат да бъдат резервирани на цени от 700 лв. за целия престой, т.е. 175 лв. за нощувка.

Средната цена за нощувка в 9 хотела с 5 звезди в София е 300 лв.

Едни от хотелите в София с 5 звезди предлагащи най-ниски цени – Емирейтс Апарт Резидънс, Arena Di Serdica Hotel, Hotel Anel, Sense Хотел София, Sofia Hotel Balkan, Holiday Inn Sofia.

Ползвани са данни от Booking.com. Чудите ли се кой хотел в София си заслужава?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *