Agoda.com обявява победителите на наградите Златен кръг за 2013 г.

Agoda.com, който е един от водещите сайтове за онлайн резервации на хотели, обяви носителите на престижната награда Златен кръг за 2013 г., която се присъжда на хотели, пример за най-високо качество в онлайн хотелиерството.

За пети пореден път наградите Златен кръг се присъждат на водещи хотели, които работят заедно с Agoda.com и отговорят на специфичните изисквания на пазара на онлайн резервиране. С нарастването на онлайн търговията и значението на интернет, браншът продължава да се развива със стабилни темпове като успява да осигури достъпни онлайн хотелски резервации.

Носителите на наградите Златен кръг бяха избрани въз основа на няколко критерия като обща оценка на потребителите над 7,5, използване на специално разработената от Agoda.com система за управление на приходите Yield Control System (YCS), поддържане на конкурентни цени и доказано разбиране на сложната динамика на бизнеса характерна за онлайн хотелиерството.

Тази година 661 хотела са победители. Ако гостите отседнат в хотел носител на наградата Златен кръг на Agoda.com, могат да бъдат сигурни, че той съответства на най-добрите стандарти в бранша и полага особени грижи, за да осигури спокоен и приятен престой на своите гости.

Наградите ще бъдат връчени на хотелите в началото на 2014 г.

Пълен списък на хотелите наградени със Златен кръг, можете да намерите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *