Лондон

london

Свят в един град , всекидневно назоваван така, заради събралите се и преминаващите различни народи, раси, етноси, и култури. Лондон, градът, в който всеки път, когато сте там, ще разкривате по нещо бележито.

Mегаполиса е един от големите метрополии в Европа, намираща се от двете повърхности на река Темза, с типичните всекидневни дъждове, Лондон е метрополисът, в който може да изживеете своята приказка.

Дестинациите, които не бива да изпускате са Държавната галерия(National Gallery), която, със своята колекция от очарователни картини, се смята за една от най-добрите на интернационално ниво музеи; Виенското колело Окото на Лондон; Кулата на Лондон(Tower of London)- където ще вникнете в кръвопролитната история на Англия; Британският музей(British Museum);.

Най-добре е да се съсредоточавате върху една индивидуална област, далечно коя- има какво да гледате из съвършения мегаполис, само така ще допрете бележитата увлекателност на този културен живот.

Самолетни билети до Лондон:

В Лондон има едни от най-големите и най-натоварените аеропристанища на острова.

На 15 мили от Лондон, се намира огромното по своите числа летище London Heathrow. И ако сте пропуснали да се подготвите с вътрешната валута- тук ще ви окажат висококачествено обслужване.

Най-големите летища в Лондон са: летище Лутън, летище Гетуик, летище Хийдрол и летище Станстед.

Имате планове да летите до Лондон може да си купите икономично самолетни полети до Англия на някой от нискотарифните авиолинии извършващи междинни самолетни билети.

От летище София до летище Лутън, Англия най-евтино може да летите с унгарската low cost авиолиния Уиз еър.

От летище София до летище Гетуик, Англия най-евтино може да летите с нискотарифна авиокомпания easyjet или редовната авиолиния България ер.

От летище Варна до летище Лутън, Лондон най-изгодно може да пътувате отново с нискобюджетна авиокомпания wizzair.

От летище Пловдив до летище Stansted, Англия най-изгодно може да летите с ирланската нискобюджетна авиолиния раян ер.

Запомнете, че колкото по рано си купите полети., толкова по евтини ще са те.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *