Тайландската международна авиокомпания избира Agoda.com за партньор за новата си услуга за хотелски резервации

Thai Airways

Thai Airways

Тайландската международна авиокомпания  или THAI и Agoda.com обявиха подписването на споразумение, чрез което на клиентите на THAI се предлага директен достъп до над 200 000 хотела по света включени в мрежата на Agoda.com.

С помощта на менюто „Хотели” на началната страница на THAI, клиентите могат да резервират хотелска стая чрез Agoda.com, който предлага тази услуга на 37 различни езика, между които английски, тайландски и български. На пътуващите се дава възможност да търсят хотелски оферти в над 22 000 града, включително в дестинации, които попадат в маршрутната мрежа на THAI и получават незабавно потвърждение за всички направени резервации. Потребителите на THAI могат да спестят до 75% от цената за хотелски стаи, както и да спечелят бонус точки от Agoda.com при всеки хотелски престой на стойност от 4 до 7% от цената на дадената резервация.

Г-н Робърт Розенщайн, главен изпълнителен директор на Agoda.com, коментира: „Едва ли има по-естествено партньорство от това между Agoda и THAI, които са два от водещите туристически бранда в Азия, фокусиращи съответно върху хотелските резервации и въздушните превози. Тези две компании имат здрави корени в Тайланд и се стремят да създадат най-добрия по рода си глобален туристически продукт с все повече дестинации по света. Целта на нашето партньорство е да помогнем на клиентите да оценят ползите от резервирането на пътуване онлайн”.

Г-н Пандит Чанапай, изпълнителен вицепрезидент на търговския отдел на Тайландската международна авиокомпания, казва: „Сътрудничеството между THAI и Agoda.com прави процеса на пътуване много по-удобен за клиентите на THAI. Те не само могат да резервират полета си онлайн чрез THAI, но същевременно имат възможност да се възползват от функцията за търсене на хотели на сайта на Agoda.com, която осигурява достъп до невероятни оферти и незабавно потвърждава направените резервациите.”

Флотът на THAI се състои от 90 самолета, които обслужват вътрешни и международни дестинации на 5 континента, включително Банкок, Хонконг, Лондон, Лос Анджелис и Дубай. Нейната мрежа понастоящем обхваща 70 дестинации в 34 страни. THAI също е член – основател на Star Alliance, който предлага на потребителите си удобството и свободата да пътуват с най-голямата в света авиационна мрежа.

Agoda.com, се присъединява към Priceline Group през 2007 г., която е регистрирана на Nasdaq като PCLN. На сайта се предлагат стаи в хиляди хотели по света, като най-голямо разнообразие ще се открие за хотели в Азия – само в Тайланд ексклузивните оферти са за над 6 400 хотела. Интерфейсът на Аgoda.com е лесен за използване като обслужването на клиентите се извършва на множество езици. Сайтът е с изградена репутация заради първокласното съдействие, което оказва при резервирането на хотели онлайн и се гордее с тазгодишната награда на TravelMole и EyeforTravel за Уеб иновации 2012 в категорията „Любим онлайн туристически сайт”.


За да получите повече информация за Agoda.com, пишете на имейл: PR@Agoda.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *